LAWYER

OF

ATTRACTION

KIM HENDRIKS

Ik ben samen met een aantal freelancers, werkzaam als legal businessmentor & pionier. Mijn visie op ondernemen en met name de legal wereld is misschien wel het beste holistisch te noemen.

Wist je trouwens dat de naam Kim leider en heldin betekent? 

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

LAWYER OF ATTRACTION

/ˈlɔːjər/ /ɒv/ /əˈtrækʃ(ə)n/• phrase

1. A gamechanging legal movement and an unique registered brand.
2. A lawyer who combines the legal laws with the spiritual laws – like the law of attraction – to help others shifting their paradigms, create a profitable legacy, attract a soulfull brand and a legalproof business.

                                                   ijn naam is (mr.) Kim Hendriks. In mijn jarenlange ervaring als bedrijfsjurist heb ik mij enerzijds groen en geel geërgerd aan de vaktaal waarin juristen spreken en schrijven. De afstand die dit letterlijk (bewust?) creëert is niet mijn stijl. Ook heb ik me er hard voor gemaakt meer positiviteit toe te voegen. Dáár wilde ik mijn missie van maken: meer positiviteit en liefde binnen legal en uiteindelijk in de wereld!

Al doende ontdekte ik ‒ zowel tijdens mijn studie als in mijn loopbaan ‒ dat wanneer mensen het over legal hebben (van juristen tot niet-juristen), dat vaak een negatieve lading heeft. Er wordt gesproken over ‘wij-zij’, over in de aanval gaan, een zaak winnen of verliezen. Dat zette me aan het denken.

Ik ben mij vanuit intelligente ongehoorzaamheid gaan toeleggen op wat de succesfactoren van legal zijn en hoe de negatieve lading eromheen kan worden weggenomen.

Waar zijn alle ondernemers hongerig naar? Groei! Zowel op persoonlijk vlak, als ook in doelstellingen.

Daarom heb ik – gebaseerd op mijn eigen gedachtegoed – een methode en werkwijze ontwikkeld, die deze behoefte vervult.
Groeiende ondernemers aantrekkelijk profileren met hún eigen gedachtegoed zodat zij als marktleider meer rijkdom aantrekken.

De meest lucratieve ontdekking voor mijzelf kwam toen ik ging investeren in goede (business)coaching. Het inzicht hoe ik mijzelf als marktleider kon profileren en het perspectief van andere verdienmodellen dan uurtje-factuurtje – een vanzelfsprekende in de legal branche – gaven mij de tools in handen om fulltime te kunnen gaan ondernemen.

Ik ging mijzelf anders positioneren; met alle kwaliteiten, eigenschappen, expertise en tools die ik bezit. Dat betekende een verschuiving van jurist naar meer een mentor die legal als tool inzet.

Mijn aanbod veranderde en mijn prijzen gingen omhoog. In dat jaar steeg mijn omzet ten opzichte van een jaar eerder naar, schrik niet, 1500%.

Ik ben dus niet meer de ‘standaard’ jurist, die enkel voor jou legal issues oplost. Legal is een tool geworden als onderdeel van mijn aanbod. Een aanbod waar ik blij van wordt en jij vele malen intensiever en écht mee bent geholpen.

rive

Mijn carrière ben ik, zoals gezegd, begonnen als bedrijfsjurist in verschillende loondienst banen. Toch had ik stiekem al jaren de wens om een eigen onderneming te starten.
Na de geboorte van mijn tweede zoon in 2014, kreeg ik een aanrijding met als gevolg een flinke whiplash en burn-out achtige klachten. Ik werd teruggeworpen naar de basis.
Toen daarnaast medio 2015 mijn moeder de diagnose bulbaire ALS kreeg, was dat voor mij de directe aanleiding om te besluiten dat ik mijn dromen ging najagen. Dieper dan dit kon ik niet gaan.

Het uiteindelijke overlijden van mijn mama, maar ook mijn jarenlange drive tot persoonlijke ontwikkeling en uitdaging, hebben mij uiteindelijk over de streep getrokken. Twee weken na haar overlijden, zat ik bij de Kamer van Koophandel. Mijn eigen bedrijf was een feit. The rest is history…

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst