EXPERTBOEK
LEGALPROOF
ONDERNEMEN

Experttips voor Legalproof Ondernemen!
Word meester over je business met de SAFE-methode voor veilig ondernemen met een juridische succesmindset.
Met handige tips, praktische voorbeelden en simpele checklists.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Een aanrader voor elke ondernemer die niet door vallen en opstaan dure lessen wil leren. Dit boek is niet alleen makkelijk leesbaar, maar ook praktisch. You can’t afford not to have it! Absolute aanrader.

Roy Martina
Arts, trainer en auteur,
www.roymartina.com 

Wat ANDERE enthousiaste lezers vertellen:

Naast dat Kim veel weet van Legal én de Law of Attraction, ligt haar Zone of Genius met name op het gebied van haar intuïtieve en creatieve brein, om ondernemers te helpen naar een next level.
Als businesscoach krijg je vaak allerhande vragen. Daarom is dit bij uitstek een boek dat iedere businesscoach zou moeten hebben en zou moeten uitdelen onder zijn of haar klanten!

Kelly Smit
Spiritual Teacher
www.kellysmit.com

Als Lawyer of Attraction maakt Kim Legal sexy. Daarnaast is Kim natuurlijk écht steengoed in haar vak. Ze heeft met dit boek aangetoond dat zij een echte pionier is in haar branche.
Kim bereikt met haar baanbrekende werk en vertaalslag naar de ondernemer, dat Legal niet enkel meer bereikbaar is voor een select groepje ondernemers, en daarmee een ver-van-je-bed-show!

Fijke Willemse
Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland
 www.fijkewillemse.com

Mark my words: Kim gaat de juridische wereld ondersteboven keren.
Haar manier van kijken naar legal is verfrissend, vernieuwend en toegankelijk.

Anne Quaars
Creative marketing director en messagingspecialist
www.annequaars.com

Eindelijk is er nu een boek waarin juridische zaken in Jip-en-Janneke-taal wordt uitgelegd, maar ook meteen de belangrijkste punten voor je opsomt, waardoor je door het bos nu wél de bomen gaat zien.

Aileen Out
Aileen J. Out BBA – blogger voor zakelijke mode  www.prettybusiness.nl
www.prettybusinessworld.com

Het boek LEGALPROOF ONDERNEMEN krijgen mijn klanten als cadeau als zij bij mij beginnen. Zij heeft in een notendop de essentiële juridische onderwerpen beschreven, in klare taal, die een ondernemer voor, tijdens en zelfs bij afloop van een business in acht moet nemen.
Kim representeert wat legal voor mij betekent; sexy, niet saai. Als jurist weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om legal toegankelijk te maken. Voor de ondernemers onder ons is dat helemaal een pre. Zij zorgt ervoor dat haar klanten inzien dat legal niet alleen een ‘must‘  is, maar vooral leuk! Haar branding drukt uit wie zij is en wat zij representeert. Kortom, geweldig! 

Angelica Rivera Saldarriaga
Owner & legal business coach – Life Wealth Network
www.angelicarivera.nl

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

xperttips voor Legalproof Ondernemen

Word meester over je business met de SAFE-methode voor veilig ondernemen met een juridische succesmindset.

Stop met het internet afpluizen naar legal info! Als ondernemer heb je al weinig tijd, dus bespaar jezelf die moeite. In dit Expertboek een overzicht van de belangrijkste legalzaken van jou als ondernemer gebundeld. Vijftig tips, makkelijk leesbaar, compact, kort en bondig. Natuurlijk met praktijkvoorbeelden, handige checklists en simpele DIY-oefeningen. Inclusief de meest inspirerende wet die er bestaat: the Law of Attraction! Want succesvol en zorgeloos ondernemen kan alleen door de legel wetten en universele wetten samen.

Je leert in dit boek met de door Kim ontwikkelde SAFE-methode hoe je:

N

Meester wordt van jouw business;

N

Positiever kunt ondernemen;

N

De wet van aantrekking voor je kunt laten werken;

N

Kennismaakt met de juridische succesmindset;

N

De angsten elimineert die je beperken succesvol te worden.

N

De juridische tools aanleert om legalproof te ondernemen;

Legalproof houdt in ‘juridisch veilig’, zorgeloos en met meer rust ondernemen. Met name ondernemers die al een goedlopende business hebben, ervaren dat als ze meer verdienen, meer verplichtingen en verantwoordelijkheden dragen en meer impact maken, ze ook meer risico’s lopen.

Ben jij zo’n next-level-ondernemer? Dan heb ik dit boek met name voor jou geschreven. Desalniettemin is dit boek voor jou als startend ondernemer net zo waardevol. 

Eïnspireerd geraakt door het boek?

Let’s talk! Wil je achterhalen of een samenwerking met mij een 100% goede match is? Ik nodig je van harte uit voor een gratis Lawyercall. 

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst