LAWYERCALL

Spreken mijn werkwijze en visie je aan?

Dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken!
Boek via onderstaande button zelf een Lawyercall in.

Heb je een vraag? Dan kun je het beste het onderstaande contactformulier invullen.
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Ik ben trots dat ik heb geïnvesteerd! De uitstraling en hoge kwaliteit van het werk van Kim is uitnodigend voor mij en mijn klanten. Het geeft mij een zeker gevoel.

Ik ga voor vervolgstappen zeker naar Kim. Zij is megaprofessioneel, heeft kennis van zaken en geeft je ook perspectief naar meer mogelijkheden en zakelijke opties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Met Kim werken heb ik als heel fijn ervaren en zou haar 100% aanbevelen.

Eva Brouwer
Presentator en Presentatiecoach, Pak je Podium
www.evabrouwer.tv 

eïnspireerd geraakt door het AANBOD?

Let’s talk!
Mijn aanbod is exclusief omdat ik jou de persoonlijke aandacht wil geven die nodig is voor de allerbeste transformatie. Bovendien wil ik eerst echte verbinding met je maken zodat we beide zeker weten dat een eventuele samenwerking een 100% goede match is.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

 

“The future depends on what you do today”

Mahatma Gandhi

Zij vinden legal ook sexy


Wat Kim doet vind ik uniek! Als ik aan haar bedrijf denk, zie ik een mooie combinatie van legal, law of attraction, business en fashion. Wat een samenwerking voor mij, als nuchtere vrouwelijke ondernemer die ook bezig is met spiritualiteit, extra aantrekkelijk maakt. Het gaat niet alleen om de feiten, maar ook om gevoel en dat snapt Kim.
Mijn bedrijf Peper in je Zaak is in korte tijd gegroeid. Het is een veilig gevoel om te weten dat alles gedekt is en ik met een gerust hart mijn nieuwe traject, speciaal voor horeca-ondernemers die een bomvolle zaak willen, kan gaan aanbieden.

Stefanie van der Maas
social mediacoach voor foodondernemers
www.peperinjezaak.nl en www.littlespoon.nl

Kim vond ik via Facebook en via via kreeg ik meerdere malen haar naam door. Na een mailtje werd ik direct met enthousiasme gebeld!

Ze legde me haar plan van aanpak uit en naar enkele minuten had ik een offerte in mijn mail. Zo konden we direct aan de start.

Ik had de volledige vertrouwen door het snelle handelen. Daarnaast kreeg ik ook uitgebreid informatie wat de stappen waren en wat me de wachten stonden. Zo fijn. Dit werkt perfect.

Lienke de Jong
Dear Good Morning®
www.deargoodmorning.nl

Kim heeft een brede kennis en heeft me daarnaast nog meer laten inzien hoe belangrijk het is om ook je juridische zaken goed op orde te hebben. Kim heeft mij naar alle tevredenheid geholpen. Het geeft mij ontzettend veel rust en vertrouwen!

Deze voor de fijne samenwerking. Blij om je in mijn netwerk te hebben.

Artjanna Harkhoe
Businesscoach en zichtbaarheidsexpert
www.artjannastories.com en 
www.artjanna.nl

 

8 + 3 =

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst