LAWYERCALL

Wil jij met mij samenwerken?
En spreken mijn werkwijze en visie je aan?
Dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken!
Vul hieronder het contactformulier in.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan sterke leiders, visionairs en pioniers!

We waren gelijk een match! Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben. Mijn bedrijf maakte een shift en groei door en Kim kwam met goede ideeën om mijn business op alle facetten legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de legalkant een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed zijn geregeld. Als Lawyer of Attraction® maakt Kim legal daadwerkelijk sexy!

Fijke Willemse
Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland
www.fijkewillemse.com 

Een Lawyercall duurt ongeveer 30-45 minuten en we plannen dit per telefoon of Zoom. Van tevoren stuur ik je een vragenlijst, zodat we uit de sessie de meeste waarde kunnen halen.
Ik kijk intuïtief en strategisch met je mee naar jouw business: waar ligt het groeipotentieel en waar liggen de kansen?

Een Lawyercall is uitsluitend bedoeld voor zelfstandige ervaren ondernemers. Je bent intuïtief of hebt behoefte dit verder te ontplooien. Je bent intelligent en hebt een grotere missie. 

Je bent naast ambitieus ook menselijk, informeel, open-minded, gedreven en in staat om aangedragen perspectieven in de praktijk in te zetten.

Maandelijks heb ik een aantal plaatsen voor een gratis Lawyercall beschikbaar.

Voldoe jij aan het geschetste profiel en wil je gebruik maken van deze call? Vul onderstaand contactformulier zo eerlijk en specifiek mogelijk in en dan ga ik graag met jou in gesprek.

De dienstverlening van Kim vergelijk ik met een warme appeltaart! Heerlijk, maar ik zou niet weten hoe ik hem moet maken. En nu ken ik de ingrediënten!

Anne Quaars
Creative marketing director en messagingspecialist
www.annequaars.com

Wie ben ik om jou als legal businessmentor te begeleiden?

Ik word gelukkig van samenwerken met positieve en bewuste mensen die net als ik de wereld een mooiere plek willen maken! 

Een ding wat je écht van mij moet weten, is dat ik niet een “typische jurist” ben. Ik geloof niet in procederen, negativiteit en het benoemen van risico’s.

Ik zie juist kansen en jouw potentieel, waarmee ik je kan faciliteren in jouw persoonlijke groei en die van je business. Hierbij zal ik gebruik maken van een breed scala aan tools, kennis en mijn intuïtie die tot mijn beschikking staan. Uiteraard maken de praktische kant van wetgeving en de wet van aantrekkingskracht wel deel uit van deze tools. 

De term jurist is daarom te beperkend. Ik zie mijzelf veel meer als een mentor, die je met name inspireert en op gezette momenten strategisch adviseert dan wel coacht. 

Wat ik je bied? Rust en structuur. Echter de beste resultaten komen vooral voort uit het durven loslaten van kaders en vooraf dichtgetimmerde programma’s. Ik ben dan ook op mijn best als ik kan freewheelen.

Wat is mijn achtergrond:

N

Ik adviseerde jarenlang bestuurders en managers, directies en andere ondernemers bij strategische en complexe vraagstukken;

N

Academisch jurist, oftewel meester in de rechten;

N

Gecertificeerd coach;

N

Twee jaar high-end businesscoaching;

N

Gecertificeerd Reiki II therapeut;

N

Auteur Expertboek “Legalproof Ondernemen”;

N

Genomineerd VIVA400 awards 2019 in de categorie Zakenwonders;

N

Winnaar Legal Awards Acquisition International “Most Pioneering Legal Entrepreneur Consultancy 2019 – The Netherlands”;

N

Strategisch adviseur en mentor.

Sinds de start van mijn bedrijf in 2017, heb ik binnen 1,5 jaar een succesvol bedrijf neergezet (waarbij ik na het eerste jaar mijn omzet heb verdertienvoudigd). En in mijn loopbaan heb ik wel duizend personen geadviseerd, getraind of gecoacht.

Mijn brede kennis en expertise heb ik opgedaan door onder andere te investeren in opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, sales en marketing.

Met mijn geboren gave, hooggevoeligheid en intuïtie, weet ik messcherp waar jouw potentieel ligt en ik help je dat te benutten.

Ben jij er klaar voor?

 Ik vond legal een gedoe en zag er tegenop, maar ben juist trots dat ik heb geïnvesteerd! De uitstraling en hoge kwaliteit van haar werk voor mij is uitnodigend. Het geeft mij een zeker gevoel. 

Ik ga voor vervolgstappen zeker naar Kim. Zij is megaprofessioneel, heeft kennis van zaken en geeft je ook perspectief naar meer mogelijkheden en zakelijke opties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Met Kim werken heb ik als heel fijn ervaren en zou haar 100% aanbevelen.

Eva Brouwer
Presentator en Presentatiecoach bij Pak je Podium
www.evabrouwer.tv 

Ik heb echt mijn professionele waarde als advocaat leren kennen, waardoor mijn omzet in korte tijd met 183% is gestegen!

Krystle Aaron-de Bies
Advocaat en partner bij WS Advocaten & Mediators
www.wsadvocaten.nl 

Ik kwam bij Kim om mijn bedrijf professioneler in te richten, maar ik ervaar nu het leiderschap waar ik voorheen naar zo naar verlangde!

Merijntje Betzema
Grafisch ontwerp en image consult,
www.merijntjeaanderijn.nl en www.confidencebycolor.nl

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst