Legal niet regelen, is een gebrek aan zelfliefde

“Je legal stuff niet regelen is geen gebrek aan motivatie of desinteresse, maar een gebrek aan zelfliefde”

Veel van mijn klanten wachten lang, erg lang, met het stappen naar een jurist om hun business te upgraden. Of er moet directe stront aan de knikker zijn.

Nu helpt het niet mee dat de universele overtuigingen van de meeste mensen over legal nu niet bepaald helpend zijn.

 Overheersende opvattingen zijn bijvoorbeeld:

“Een jurist denkt niet mee in mogelijkheden”
“Een jurist is een nee-knikker”
“Als ik een jurist bel, begint de geldmeter te tikken”
“Ik durf geen jurist te benaderen, want ik begrijp helemaal niks van wat hij zegt”
“Juristen zijn veel te formeel voor mij”
“Voor juridische zaken steek ik mijn kop in het zand”
“Legal is een moet-je/een sluitpost/saai/[vul maar in]”
“Juristen vergelijk ik met de autobranche. Ze kunnen mij alles verkopen, want wat ze mij vertellen, is zo ondoorzichtig als het maar kan”

Herken jij er eentje? Of misschien wel meerdere?

Ik geloof erin dat wij onze wereld grotendeels zelf bepalen. Alles is perceptie. En het Universum (of de Bron, God, Allah, de Universele Wijsheid etc.) steunt ons volledig bij iedere gedachte die wij kiezen.
Het leven is eigenlijk heel simpel. Wat je geeft, krijg je terug.

Als jij je hierin kunt vinden, dan zul je begrijpen dat alle overtuigingen die jij hoogstwaarschijnlijk ook hebt over legal, niet de waarheid is. En dat je jouw eigen overtuigingen zelf kunt kiezen.
Waarom zou je er als businessowner niet voor kiezen om legal te omarmen? Om het te zien als win-win? Als iets positiefs? Of zelfs als verdienmodel?

Ik heb ontdekt dat eigenlijk alle problemen, negatieve gevoelens, niet-helpende overtuigingen of paradigma’s voortkomen uit één overkoepelende, namelijk “niet goed genoeg zijn”. Oftewel je hebt niet genoeg liefde voor jezelf.

Liefde is de hoogste bewustzijnsfrequentie. Vanuit deze frequentie ontstaan wonderen! Betere gezondheid, het aantrekken van meer geld, een succesvollere business, meer creatie en creativiteit, leukere klanten en een liefdevolle relatie. De negatieve overtuigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dus ook die op legal.

Run jij ook een business zonder je ooit bezig te hebben gehouden met de legalkant van de bedrijfsvoering van je business?
Sluimert er al jaren een onbestemd gevoel. Omdat jij je herkent in bovenstaande paradigma’s?

Weet jij ook dondersgoed dat jouw bedrijfsvoering meer omvat dan een gelikte website, een prachtig visitekaartje of een mooie beeldbank?

Met liefde help ik je deze overtuiging shiften en ga ik met je in gesprek om de kansen met je te bespreken. Spreek ik je snel?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *