Het traject bij Kim heb ik tijdens de looptijd ervan al terugverdiend! Ik ervaar nu bovendien veel meer rust en een soort van steun in de rug bij alles dat ik doe. Omdat ik weet dat alle zaken goed zijn geregeld. Bovendien voel ik voel me veel zekerder in de dingen die ik naar mijn klanten communiceer. Omdat ik weet wat mijn rechten zijn en wat de rechten zijn van mijn klanten.

Ik ben met mijn bedrijf enorm aan het groeien en wist dat de juridische kant van het verhaal echt een ondergeschoven kindje was geworden. Dit wilde ik veranderen, voor mezelf natuurlijk, maar ook voor mijn klanten.

Legal vond ik altijd maar een beetje een gedoe. Met advocaten die de hoofdprijs vragen en wel schrijven. Misselijkmakend vond ik dat eerlijk gezegd. Maar deze manier van werken voelt voor mij eerlijk en oprecht. Gewoon lekker toegankelijk, in mensentaal met elkaar om de tafel en zorgen dat alles goed geregeld wordt. Het is een soort van plicht die je hebt als ondernemer naar jezelf, naar je bedrijf en naar je klanten. Het hoort er gewoon bij.

Als je als ondernemer de juridische zaken laat liggen (hoe verleidelijk ook), dan neem je eigenlijk jezelf en je bedrijf niet serieus. Persoonlijk heb ik heel veel gehad aan de strategische adviezen rondom de organisatiestructuur van het bedrijf.  

Carola van Bemmelen
Bestseller auteur en Eetgelukspecialist, 
www.de-gelukkige-eter.nl 

Ik ben aangenaam verrast dat ik naast de legal-zaken juist op strategisch gebied veel nieuwe inzichten heb opgedaan.

Door de legal-achtergrond van Kim stelt ze net even andere vragen dan de gemiddelde businesscoach en legt ze veel sneller verbanden tussen producten en processen. Kim is echt een aanrader!

Nicole Engels
Psycholoog “Ontdek je purpose & creëer je dreamjob”
www.demindsetpsycholoog.nl 

Eindelijk iemand die breder kijkt dan een set algemene voorwaarden of een samenwerkingsovereenkomst – en juist met mij meedenkt waar ik juridisch gezien op moet letten bij de groei van mijn bedrijf.

Kim maakt in 1 keer glashelder waar een ander een compleet epistel voor nodig heeft.

Anne Quaars
Creative marketing director en messagingspecialist
www.annequaars.com

Ik was onder de indruk van alle kennis die Kim heeft. Hetgeen waar ik weinig van weet en mijn kop vaak voor in het zand steek, weet zij.

Inmiddels heb ik mijn eigen business meer legalproof door haar laten inrichten.

Als ik aan Kim haar diensten denk, komen de volgende woorden in mij op: kennis, ervaring, eenvoudige taal, professional, invoelend, oprecht.

Anne Fermont
HSP- en Businesscoach, PINK®,
www.pinkcoaching.nl 

Als Zuiver Businesscoach voelde ik gelijk: ‘She’s got it!’ We waren gelijk een match. Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben & een pionier zijn in hun vakgebied. En ik houd van prettige persoonlijkheden: ondernemers die oprecht anderen verder willen helpen, draag ik een warm hart toe. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik met Kim als Lawyer of Attraction zou gaan werken. We spreken dezelfde taal! 
Naast een aantal legalproducten, kwam ze – omdat mijn bedrijf een shift en groei doormaakt – ook met goede ideeën om mijn bedrijf op alle facetten Legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de Legalkant toch een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed geregeld zijn. Ik vind zelf hierin het voorbeeld geven ook gelijk een goed visitekaartje naar mijn klanten toe: neem je business ook Legalwise serieus. Als Lawyer of Attraction maakt Kim Legal Sexy. En als je me zou kennen, dan weet je dat een vleugje sexyness in business past bij wie ik ben, waar ik voor sta & de wijze waarop ik mijn business run. Dus ook daarin zijn we een match. Daarnaast is Kim natuurlijk écht steengoed in haar vak én snel van begrip: dat maakt het samenwerken met elkaar ontzettend fijn.

Fijke Willemse
Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland,
www.fijkewillemse.com

Ik wilde graag een goede basis voor de start van onze coworkingspace, daarom dacht ik meteen aan Kim. Legal stond voor mij als een soort van ding op mijn to-do-list dat zeker afgevinkt moest worden. Maar leuk en legal? Whaww ik wist het niet.

Maar Kim maakt legal gewoon next-level sexy, juist door haar unieke positionering! Werken met Kim was heel fijn en ik zou het iedereen aanbevelen. 

Kim van der Kleij
Founder Boutique Office Nederland,
www.boutiqueoffice.nl 

Ik heb door Kim geleerd en ingezien dat het stukje “juridisch” de meest belangrijke fundering is van het ondernemerschap.
Er was ook geen moment dat ik erover heb getwijfeld om met haar te werken, want ik had al vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette een goed gevoel.
Mijn bedrijf groeit en ik merkte dat veel zaken niet meer dekkend waren en niet meer klopte. In deze periode is ook mijn bedrijfsnaam veranderd en ook daar heb Kim voor nodig gehad.

Kim heeft strategisch geadviseerd in de groeifase waarin ik zit en alles voor me opgesteld en uitgewerkt.
Daarnaast is Kim bovendien een geweldig, mooie en lieve vrouw. Ik werk heel graag met Kim samen omdat ze echt meedenkt en het beste voor haar klant wil. Daarnaast heb ik Kim ook op persoonlijk vlak heel goed leren kennen en vind ik het een echte powerwoman.

Sabine Gelok
Behandelaar, coach, begeleider voor moeders,
www.schoolofhappiness.nl 

Kim heeft een brede kennis en heeft me daarnaast nog meer laten inzien hoe belangrijk het is om ook je juridische zaken goed op orde te hebben. Kim heeft mij naar alle tevredenheid geholpen. Het geeft mij ontzettend veel rust en vertrouwen!

Deze voor de fijne samenwerking. Blij om je in mijn netwerk te hebben!

Artjanna Hulshof-Harkhoe,
Businesscoach en zichtbaarheidsexpert
www.artjannastories.com en www.artjanna.nl 

Ik heb vorig jaar een herprofilering gedaan en legal was nog een punt van aandacht. Ik wilde een zeker gevoel hebben dat dit weer helemaal kloppend zou zijn bij het aanbod dat ik heb. Nu weet ik zeker dat het allemaal goed geregeld is en dat ik straks niet opeens voor verrassingen kom te staan.

Masja Slootweg
LinkedIn expert en ondernemerscoach
www.masjaslootweg.nl

Kim heeft ‘dat beetje extra’. Ik was op zoek naar iemand die naast verstand van zaken, vooral mij kon uitleggen waaraan mijn webshop van Sophisticated Lily voor het juridische gedeelte aan moest voldoen.
Zij heeft dan ook zowel het strategische en adviestraject als ook de juridische documenten voor de webshop verzorgd. Ik werk fijn met Kim samen. Ze communiceert open waardoor ik met mijn vragen graag haar raadpleeg!

Stonne Moerdijk
Sophisticated Lily
www.sophisticated-lily.com

Voordat ik Kim ontmoette, waren mijn juridische documenten ingewikkeld en zwaar van taal. Ik wist eerlijk gezegd niet eens wat er stond! Kim heeft mij vlot geholpen en de snelle en heldere samenwerking, maakte het hele proces ontzettend prettig. Ik vond het de investering meer dan waard!

Anne Kluijfhout
coach voor ontwerpers
www.buro89.nl

Nadat ik eindelijk had besloten niet langer mijn kop in het zand te steken en ook mijn legalzaken goed te regelen, heb ik contact opgenomen met Kim.
De beer op de weg bleek een stuk kleiner dan ik dacht; Kim kon in de eerste call al heel helder en simpel uitleggen wat er nodig was. 
Het voelt heel bevrijdend en ontspannen om dit nu goed geregeld te hebben. Het geeft mij de controle en rust. Mocht er ooit een keer een probleem zijn met een opdrachtgever dan weet ik dat ik sterk sta.
Ik heb Kim ervaren als heel vriendelijk, ze denkt met je mee, werkt doelgericht en efficiënt en gaf mij vele aanvullende adviezen waar ik zelf niet aan had gedacht. Super, dankjewel Kim!

Milou van Kranen
Triggerpoint Reset Coach
www.triggerpointresetcoach.nl 

Ik wilde de samenwerking met andere ZZP’ers juridisch goed regelen en mezelf wel (juridisch) beschermen.

Zelf heb ik veel verstand van arbeidsrecht en weet daarom hoe belangrijk dit soort zaken zijn.
Kim heeft snel en praktisch met mij meegedacht wat in mijn situatie de beste oplossing is en meteen het werk uitgevoerd.

Kim is gewoon een heel fijn mens om mee te mogen werken! 

Linda Zwanenburg
HR- en ontslag-specialist
www.lindasresources.nl 

Kim heeft mij heel kundig en persoonlijk geholpen bij een level-up van mijn business.

Ze stelt de juiste vragen, is kritisch en je kunt terecht voor vragen. Wat een fijne samenwerking en dit zal vast niet de laatste zijn!

Ilona Annema
Businesscoach en minimalist www.minimalistisch-ondernemen.nl 

Ik had het geloof dat we leefden in een wereld waarin je mensen kunt vertrouwen en ze zich aan hun mondelinge afspraken houden en redelijk zijn.

In mijn 40-jarige carriere als holistisch arts, trainer en ontwikkelaar van opleidingen en natuurlijke remedies, heb ik mij op legalgebied gedragen als een naïeveling. Dat heeft mijn bedrijf Martina Medical Research met 5 miljoen omzet en de NEI-opleiding gekost en hierdoor heb ik miljoenen omzet verloren.

Ik wenste dat ik iemand als Kim toen kende. Haar frisse aanpak, solide adviezen en logica zouden mij hebben doen inzien dat het makkelijk kan!

Roy Martina
Arts, trainer en auteur
www.roymartina.com 

Kim heeft voor mij in gang gezet, dat ik me bewust ben geworden van de waarde die ik kan geven aan mijn klanten.
Ik heb gevoeld, wat ik wil doen en ben door haar mijn readings en intuïtieve coaching gaan zien en voelen.
Kim heeft de kunde om je te laten inzien wat je waard bent, daar waar je zelf nog niet het succes ziet. 

Simone de Jongh
Intuïtief ondernemerscoach
www.simonedejongh.nl

Kim heeft een belangrijke USP ten opzichte van veel andere coaches!

Zij is in staat om ondernemers met een groeiend bedrijf, zoals SocialCatch/MailBlue, te ondersteunen op persoonlijke ontwikkeling, de juiste mindset, de volgende stap in groei (next level business) met de juiste juridische achtergrond. 
Haar juridische achtergrond daarbij is goud waard voor groeiende ondernemers die het steeds maar voor zich uitschuiven en hierdoor bedrijfsrisico’s lopen.

Dennis van den Berge
Eigenaar Social Catch en mede-eigenaar MailBlue
www.socialcatch.nl en www.mailblue.nl 

Wij zijn bezig met een startup van een nieuw platform. Wij wilden hier heel goede advisering en hulp bij, ook voor onze samenwerking in de vorm van een vof.
Het draait bij ons om het werken met mensen, vandaar dat wij een goede basis wilden creëren van ons bedrijf.

Kim is ontzettend begripvol en snapt meteen waar wij heen willen met ons bedrijf en wat onze doelen zijn, maar ook wat wij juridisch nodig hebben.
Wij zouden de samenwerking zeker aanbevelen, juist de manier van werken en denken van Kim vinden wij super fijn en staan helemaal achter haar methode.

Melissa Lievaart en Sabine van der Hulst
Founders coachingplatform
www.theinneragency.nl 

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst