Lawyer of Attraction VIP-dag

Niet iedereen heeft een volledig traject nodig. Sommige klanten kiezen bewust voor ieder kwartaal of halfjaarlijks een VIP-dag.
Een VIP-dag is het meest passend als je vanuit een bepaald vraagstuk wilt sparren en zaken wilt aanscherpen of verbeteren. We focussen ons hierbij op de ‘short cuts’ of urgente behoeftes. Jij bent van de snelheid, afgestemd en maatwerk.
Of je beschouwt dit als een ideale start om juist een intensievere samenwerking te onderzoeken.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Ik voelde gelijk: ‘She’s got it!’. Als Zuiver Businesscoach kan het natuurlijk niet anders dan dat ik me laat leiden door mijn zuiver businessinstinct als ik met mensen samenwerk. En dat bleek te kloppen. We waren gelijk een match. Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben & een pionier zijn in hun vakgebied. 
Naast een aantal legalproducten, kwam ze – omdat mijn bedrijf een shift en groei doormaakt – ook met goede ideeën om mijn bedrijf op alle facetten Legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de Legalkant toch een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed geregeld zijn. Ik vind zelf hierin het voorbeeld geven ook gelijk een goed visitekaartje naar mijn klanten toe: neem je business ook Legalwise serieus. Als Lawyer of Attraction maakt Kim Legal Sexy. 

Fijke Willemse
Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland
www.fijkewillemse.com 

De naam VIP-dag is eigenlijk wat kort door de bocht. Een dergelijk aanbod kenmerkt zich altijd door een intensieve intakeperiode en een natraject. Hoe dit er uit ziet, hangt af van je behoeftes en vraagstukken die je inbrengt.

Mogelijke topics die bij je kunnen spelen en die geschikt zijn voor een korte samenwerking, zijn:

N

Intuïtief leiderschap;

N

Mindset en Law of Attraction;

N

Het doorlichten van je bedrijf en structuur en rust aanbrengen;

N

Concreet (legal) advies over allerhande ondernemerszaken;

N

Strategisch advies over allerhande ondernemerszaken;

Voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, of het doorontwikkelen van je brand denk je al snel aan een businesscoach, maar bij wie moet je zijn als je wilt dat iemand strategisch meedenkt over de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Je boekhouder? Je accountant?

Kim biedt het allebei! Een mooie mix van strategische coaching en juridisch advies. Het prettige is dat Kim me niet alleen geholpen heeft om juridisch alle voorwaarden en regels op een rijtje te zetten om verantwoord met mijn bedrijf te kunnen groeien, maar óók direct de legal producten heeft opgesteld die ik nodig heb om te starten met een team. Dat geeft rust en ruimte.

Rachel Levi
Eigenaar van Huis van Verbeelding, het bedrijf dat strategie in organisaties ondersteunt op een creatieve manier
www.huisvanverbeelding.nl 

“KEEP YOUR HEELS, HEAD

AND STANDARDS HIGH”

– Coco Chanel –

WHAT’S INCLUDED

Dit alles op een inspirerende locatie in Arnhem, waar jij heerlijk in de watten wordt gelegd.
Uiteraard is lunch en de hele dag verzorging inbegrepen. 

Mijn boek Experttips voor Legalproof Ondernemen;

Een toffe Goodiebag;

Een duidelijk plan van aanpak;

Toegang tot de online leeromgeving, met allerhande checklists, formats en naslagwerk;

Drie legal producten zijn inbegrepen. Afhankelijk van je vraagstuk zijn legal producten optioneel bij te boeken;

Mentorcall of implementatiecall na afloop.

Er was geen moment dat ik erover heb getwijfeld om met Kim te werken, want ik had al vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette een goed gevoel. Mijn bedrijf groeit en ik merkte dat veel zaken niet meer dekkend waren en niet meer klopte. In deze periode is ook mijn bedrijfsnaam veranderd en ook daar heb Kim voor nodig gehad.

Door Kim heb ik nu een bedrijf wat juridisch dekkend is. Ze heeft alles voor me opgesteld en uitgewerkt en meegedacht qua strategie. Ik heb door haar geleerd en ingezien dat het stukje “juridisch” de meest belangrijke fundering is van het ondernemerschap.
Kim is bovendien een geweldig, mooie en lieve vrouw. Ik werk heel graag met Kim samen omdat ze echt meedenkt en het beste voor haar klant wil. Daarnaast heb ik Kim ook op persoonlijk vlak heel goed leren kennen en vind ik het een echte powerwoman.

Sabine Gelok
Behandelaar, coach, begeleider voor moeders en/of kind
www.schoolofhappiness.nl 

Eïnspireerd geraakt door het aanbod?

Let’s talk! Mijn aanbod is intensief en exclusief. Voor jou als intuïtieve, intelligente ondernemer.
Ik wil je de persoonlijke aandacht geven die nodig is voor de allerbeste transformatie en ik wil zeker weten dat een samenwerking van beide kanten een 100% goede match is. Daarom nodig ik je van harte uit voor een Lawyercall.

*Lees hier hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt

Ik ben aangenaam verrast dat ik naast de legal-zaken ook op strategisch gebied veel nieuwe inzichten heb opgedaan.

Door de legal-achtergrond van Kim stelt ze net even andere vragen dan de gemiddelde businesscoach en legt ze veel sneller verbanden tussen producten en processen. 

Nicole Engels
Psycholoog en mindset-expert 
 www.demindsetpsycholoog.nl 

Eindelijk iemand die breder kijkt dan een set algemene voorwaarden of een samenwerkingsovereenkomst – en juist met mij meedenkt waar ik juridisch gezien op moet letten bij de groei van mijn bedrijf. Kim maakt in 1 keer glashelder waar een ander een compleet epistel voor nodig heeft.

Anne Quaars
Creative marketing director en messagingspecialist
 www.annequaars.com 

Ik riep al jaren dat het fundament van mijn business op orde moest zijn en ik wist dat ik dat echt nodig was toen ik tegen een geschil aanliep bij een klant. Dat was het moment dat ik Kim inschakelde en dat we samen naar mijn business gingen kijken. Waar ze me ook liet inzien dat ik een merk was. En dat klonk goed!

Het legal stukje heeft ze me enorm mee geholpen en het voelt super fijn dat het fundament goed is en dat ik daar op terug kan vallen. Met Kim werken is bovendien heel fijn, ze denkt met je mee en maakt het legal stukje veel toegankelijker. Nu kijk ik daar ook veel anders naar.

Ze voelt precies aan welke richting je het beste op kunt gaan met je business. Zo fijn! En ik ben heerlijk in de watten gelegd.

Het meest waardevolle vond ik dat we samen naar mijn branding gingen kijken, waardoor ik me makkelijker kon gaan uiten en mijn droomklanten beter kon gaan aanspreken.

Ik vond de samenwerking heerlijk en raad Kim zeker aan!

Linda Hemmes
Mentor voor fotografen 
www.lindahemmesfotografie.nl 

Mijn bedrijven draaien goed, als ondernemer besta ik dit jaar 10 jaar. Toch knaagde er iets. Ik kon er de vinger niet precies op leggen wat dit was. Het was tijd voor een volgende stap, een professionaliseringsslag.  

De samenwerking gaf me een boost in mijn onderneming: waar ik nu sta, waar ik heen wil, hoe ik dat kan gaan vormgeven. Kim heeft mij laten zien welke krachten ik in me heb en hoe ik die beter kan inzetten. Een van de zinnen die me is bijgebleven: leuk dat je piketpaaltjes zet maar vergeet niet om ze te handhaven! Dat feit heeft me in de maanden na onze samenwerking meteen een andere werkwijze opgeleverd of me laten inzien waarom gebeurtenissen uit het verleden plaatsvonden en niet voor me werkten. Ik pak nu het leiderschap waar ik zo naar verlangde.  

Door dat stuk intuïtie in te voegen in haar werkwijze, begrepen wij elkaar op een niveau waar i het liefst altijd op communiceer.

Ik zou zeggen: ‘Ben je opzoek naar iemand die als mentor met je meedenkt en onderzoekt waar je kunt verstevigen – op jouw persoonlijke maat? Bel Kim. 

Merijntje Betzema
Grafisch ontwerp en image consult
www.merijntjeaanderijn.nl en www.confidencebycolor.nl

Ik schakelde Kim in voor haar begeleiding bij het online jongerenplatform jongdoord8. Dit, om zowel mezelf, de bezoekers en de klanten een goede bescherming te bieden voor een fijne samenwerking. Omdat ik uitga van de goedheid van mensen, vind ik het belangrijk dat ik met een juriste samenwerk die ook vanuit positiviteit denkt en handelt.

Kim heeft me extra geholpen in zowel de oriëntatiefase van mijn idee als ook in de uitvoering. Om het meteen goed en professioneel aan te pakken. Hierdoor voelde ik feilloos aan, welke mensen bij mij paste voor een samenwerking en welke niet. Ook hielp me dit meteen bij het bepalen van mijn richting en dat ik goed bij mezelf mag blijven.

Mariëlle Schoenmakers
Founder Jongerenplatform jongdoord8
www.sprankelenderwijs.nl en www.jongdoord8.nl 

Blauwgraspad 27, 6841 BL Arnhem  |  Kvk nr: 68385730  |  Btw nr: NL001884771B09

Copyright 2020 © All rights reserved  |  Privacy verklaring  |  
Branding & Webdesign Marte Methorst